Nastavitve piškotkov

Odpadne surovine

MELTAL IS d.o.o. sodi med pomembnejša slovenska podjetja, ki se ukvarjajo z odkupom, reziklažo in prodajo vseh vrst odpadnih barvnih kovin. Podjetje odkupuje odpadne surovine, katere s sortiranjem pripravi za nadaljnjo prodajo livarnam. Letno Meltal Slovenija odkupi in proda do 50.000 ton odpadnih kovin (največ aluminija, bakra, medenine, cinka, svinca, brona, prokroma,...), kar ga uvršča v sam vrh v Evropi. Sodeluje z največjimi livarnami in partnerji v Evropi.

Poleg štirih skladiščno-prodajnih enot v Sloveniji, ki so zrasle od leta 1989, je od leta 1991 prisotno tudi na hrvaškem trgu v Zagrebu, leta 2003 je začelo delovati na bosanskem trgu v Sarajevu, 2006 pa v Srbiji v Rumi pri Beogradu. Danes je Meltal prisoten še na Poljskem ter v Avstriji.

Za vsa povpraševanja se obrnite na: alen.dimitrusev@meltal.si ali anna.corbova@meltal.si


 
Aluminij

 
Medenina

 
Baker

 
Nerjaveče jeklo


Cink

 
Svinec

 
Železo

Odkup, reciklaža in prodaja odpadnih surovin

Odkup, reciklaža in prodaja odpadnih surovin

Meltal IS d.o.o. sodi v vrh evropskih podjetij, ki se ukvarjajo z odkupom, predelavo in prodajo odpadnih barvnih kovin kot so aluminij, medenina, baker, pocinkana pločevina, nerjavno jeklo, cink, svinec in železo. Deluje na širšem Evropskem tržišču ter v republikah bivše Jugoslavije. Poleg treh skladiščno-prodajnih enot v Sloveniji je prisotno tudi na hrvaškem trgu s predstavništvom v Zagrebu, na bosanskem trgu s predstavništvom v Sarajevu ter v Srbiji s sedežem v Rumi pri Beogradu. Sodeluje z več kot 20-timi državami v Evropi, od katerih kupuje ali prodaja odpadni material.


Barvne kovine

Barvne kovine

Podjetje Meltal IS na področju trgovanja z barvnimi kovinami sodi med pomembnejša slovenska podjetja, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. V naši bogati ponudbi imamo: vse vrste barvnih kovin v traku in ploščah (pocinkano pločevino, aluminij, baker, cink, svinec, medenino); kovinske strešne kritine in fasadne panele METRAPAN; krovsko kleparske izdelke ter zlitine.

PLOČEVINEKOVINE IN ZLITINE
STREŠNE KRITINE IN FASADNE PLOŠČE METRAPANKROVSKO KLEPARSKI IZDELKI
Novice / AktualnoPoslovne enoteInformacije za naročanje
NOVOST NA PODROČJU KOVINSKIH STREH!
2014-10-16
GRANITE HD KVALITETA BARVE! Ta kritini zagotavlja boljšo UV zaščito in se uvršča v razred RUV3. Debelina pločevine je 0,6mm,nanos cinka, ki ščiti pločevino pred možnim rjavenjem pa Z225g/m2.Nova garancija Isopan na navedeno kvaliteto strešnih plošč je sedaj 10 let. 
Ponudba VRHUNSKIH strešnih kritin!
2014-10-16
Z velikim ponosom pa vas ob tej priložnosti še obveščamo, da smo razširili prodajni program na ponudbo vrhunskih strešnih kritin nemškega proizvajalca ROMAkowski.NOVO: Na zalogi trapezna kritina ROMAkowski, 0,6mm, 18 mm PUR izolacije/alu folija, Z275g/m2, garancija 15 let!Za več informacij nas pokličite ali obiščite v kateri od naših poslovnih enot.
Sejem DOM v Ljubljani!
2014-01-28
Za nami je sejem DOM v Ljubljani.  Vsem, ki ste nas obiskali se zahvaljujemo za obisk. Izkoristite lepo vreme in začetek sezone za zamenjavo vaše strehe. Ne pozabite, stalna zaloga strešnih kritin in fasadnih panelov Metrapan vaš čaka v skladišču Meltala.  
več >>

Meltal IS Maribor, Gosposvetska c. 84, 2000 Maribor

Meltal IS, PE Slovenja vas, Centralno skladišče prodaja nabava, Industrijska cona, 2288 Hajdina

Meltal IS, PE Ljubljana, Cesta 24.junija 23, 1000 Ljubljana Črnuče

PE Kranj, Savska cesta 34, 4000 Kranj

Za prodajo in odkup odpadnih surovin pokličite na: 02/788 01 82.

Za prodajo barvnih kovin, strešnih kritin ter kleparskih izdelkov pokličite na: 02/788 01 70.